Larimar Apart Hotel

Larimar Apart Hotel

 • Bečići
 • Hoteli
 • € 88 - €176
 • €119 - €238
 • €91 - €196
apartmani sobe sa kupatilom

Аpart-hotel „Larimar“ je savremeno, ugodno mjesto za Vaš odmor u mirnom dijelu Bečića, opština Budva, udaljeno od glavnog puta, sa predivnom zonom za odmor i bazenom, odakle se pruža prelijep pogled na more.

Na samo sedam minuta hoda od hotela, čeka Vas plavo, kristalno čisto Jadransko more sa dugim pješčanim plažama. Ulaz u more je lijep i pristupačan, što veoma pogoduje odmoru sa djecom.   

Pravi biser ovg mjesta je njegova obala: lijepa i veoma duga. Među turistima su veoma popularne šetnje obalom, kao i sport na svježem vazduhu. Uz laganu šetnju predivnom obalom, za samo 40 minuta stići ćete do turističkog centra Crne Gore, grada Budve. Аktivan noćni život i živopisne uličice Starog grada privlače goste sa cijele Budvanske rivijere. Svaki turista će pronaći odgovarajuće mjesto za sebe za ručak, večeru i zabavu po svom ukusu i prema svom džepu. 

Nedaleko od apart-hotela „Larimar“ nalazi se turistička atrakcija, poznata u cijeloj Crnoj Gori  - stara Maslina – drvo koje ima oko 2000 godina i poznata je po tome, što još uvijek daje plodove! Na putu do njega možete posjetiti stari mlin i staru pećinu, kao i vidikovac, sa kojeg se pruža predivan pogled na Crnu Goru.


Sobe

Double Comfort Room without sea view je jednosobni apartman površine 22 m2 sa udobnim duplim krevetom sa ortopedskim dušekom, bez balkona, ali sa velikim prozorom. U dvokrevetnim sobama iste kategorije postoji sve što Vam je potrebno za odmor: udobni kreveti dimenzija Queen Size, kupatilo (sa tuš kabinom), kuhinja sa električnim šporetom, sa zonom za jelo i svim potrebnim posuđem, kao i klima uređaj, sef, televizor sa ravnim ekranom veličine`32 i besplatni Wi-Fi. Sve Vam je na dohvat ruke, da bi Vaš boravak bio maksimalno komforan. Osjećaćete se kao kod kuće. 


Family Room with sea view je jednosobni apartman površine 25m2 sa duplim krevetom je idealna varijanta za dvije osobe i jedan krevet za treću osobu. Apartman je opremljen svim što Vam je potrebno za odmor: kuhinja sa električnim šporetom, zona za jelo, sve potrebno posuđe, televizor sa ravnim ekranom veličine`32, klima uređaj, sef i besplatni Wi-Fi. U kupatilu se nalazi tuš kabina sa toaletnim priborom. Apartman ima balkon sa predivnim pogledom na Jadransko more, na kojem možete da provodite nezaboravne večeri. 


Twin Comfort Room  je jednosobni apartman površine 25m2 sa dva udobna singl kreveta sa ortopedskim dušecima.

U dvokrevetnim sobama ove kategorije postoji sve što je potrebno za Vaš odmor: mogućnost smještaja na dva posebna kreveta, kupatilo (sa tuš kabinom), kuhinja sa električnim šporetom, trpezarijski sto i sve potrebno posuđe, kao i klima uređaj, sef, televizor sa ravnim ekranom veličine `32 i besplatan Wi-Fi. Sve Vam je na dohvat ruke, da bi Vaš boravak bio maksimalno komforan. Osjećaćete se kao kod kuće. Sobe ove kategorije su idealna kombinacija cijene i kvaliteta: udoban smještaj po povoljnim cijenama. "Twin Comfort" možete rezervisati, kao spojene. Spojeni apartmani – dva samostalna apartmana, povezana zajedničkim vratima. Оdlična varijanta za goste, koji žele da provedu odmor sa cijelom porodicom. Apartman ima balkon sa pogledom na unutarnje dvorište, gdje možete da provodite nezaboravne večeri.

Twin Comfort Room with sea view je jednosobni apartman površine 25m2 sa dva udobna singl kreveta sa ortopedskim dušecima.

U dvokrevetnim sobama ove kategorije postoji sve što je potrebno za Vaš odmor: mogućnost smještaja na dva posebna kreveta, kupatilo (sa tuš kabinom), kuhinja sa električnim šporetom, trpezarijski sto i sve potrebno posuđe, kao i klima uređaj, sef, televizor sa ravnim ekranom veličine `32 i besplatan Wi-Fi. Sve Vam je na dohvat ruke, da bi Vaš boravak bio maksimalno komforan. Osjećaćete se kao kod kuće. Sobe ove kategorije su idealna kombinacija cijene i kvaliteta: udoban smještaj po povoljnim cijenama. "Twin Comfort" možete rezervisati, kao spojene. Spojeni apartmani – dva samostalna apartmana, povezana zajedničkim vratima. Оdlična varijanta za goste, koji žele da provedu odmor sa cijelom porodicom. Apartman ima balkon sa živopisnim pogledom na Jadransko more, gdje možete da provodite nezaboravne večeri.

Junior Suite je  dvosobni apartman površine 40 m2 je idealan izbor za ugodan odmor u “Larimaru”. Vlastiti dnevni boravak i odvojena spavaća soba odmoru daju poseban šarm i kvalitet. U spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni krevet, u dnevnoj sobi je kauč na rasklapanje, na kojem se udobno mogu smjestiti dvije osobe. Apartman je opremljen kuhinjom sa električnim šporetom, zonom za jelo i svim potrebnim posuđem, kao i klima uređajem, sefom, televizorom sa ravnim ekranom veličine `32 i besplatnim Wi-Fi. Apartman ima balkon sa  pogledom na unutarnje dvorište, gdje možete da provodite nezaboravne večeri.


Junior Suite with sea view je  dvosobni apartman površine 40 m2 je idealan izbor za ugodan odmor u apart-hotelu “Larimar”. Vlastiti dnevni boravak i odvojena spavaća soba odmoru daju poseban šarm i kvalitet. U spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni krevet, u dnevnoj sobi je kauč na rasklapanje, na kojem se udobno mogu smjestiti dvije osobe. Apartman je opremljen kuhinjom sa električnim šporetom, zonom za jelo i svim potrebnim posuđem, kao i klima uređajem, sefom, televizorom sa ravnim ekranom veličine `32 i besplatnim Wi-Fi. Apartman ima balkon sa živopisnim pogledom na Jadransko more, gdje možete da provodite nezaboravne večeri.

Duplex Room je apartman na dva nivoa, kakvog nema na Budvanskoj rivijeri. Idealna varijanta za smještaj porodice ili grupe od 4 osobe. Ovdje imate sve što Vam je potrebno za ugodan odmor: mogućnost smještaja na bračnom krevetu dimenzija Queen Size i na dva odvojena kreveta, kupatilo (sa tuš kabinom), kuhinja sa električnim šporetom, trpezarijski sto i sve potrebno posuđe, kao i klima uređaj, sef, televizor sa ravnim ekranom veličine `32 i besplatan Wi-Fi. Sve Vam je na dohvat ruke, da bi Vaš boravak bio maksimalno komforan. Osjećaćete se kao kod kuće. Apartman ima balkon sa pogledom na unutrašnje dvorište vile, gdje možete da provodite nezaboravne večeri.

Udaljenost

 • plaže 300m
 • centra 2000m

Opremljenost

 • sopstveno kupatilo
 • WiFi Internet
 • telefon
 • frižider
 • parking
 • terasa
 • sef
 • TV
 • CATV
 • bazen
 • kuhinja
 • klima

Usluge

 • prevoz gostiju

Hrana

 • doručak